Oplichter en dief gezocht in Bureau Brabant

zaterdag 12 december 2015

Waalwijk - Zundert - In de uitzending van maandag 14 december 2015 zijn er twee onderwerpen die betrekking hebben op het gebied Midden en West Brabant. De eerste uitzending van Bureau Brabant is om 18.15 uur bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur. Help ons deze zaken op te lossen.

Op vrijdag 5 juni 2015 komt een man de Big Bazar aan de Stationsstraat in Waalwijk binnengelopen om een flesje drinken te kopen. Hij rekent deze af bij de medewerkster en verlaat de winkel. Een paar minuten later komt hij weer terug om zogenaamd nog een flesje drinken aan te schaffen. Als hij opnieuw bij de kassa staat blijken zijn intenties niet goed. Hij hangt over de balie en dwingt de medewerkster om de kassalade open te houden. Hij graait ondertussen briefgeld uit de lade. De politie heeft in een winkel in de buurt beveiligingsbeelden gevonden waar de verdachte opstaat. Help ons mee deze man te vinden.

Op 7 oktober 2015 wordt ’s ochtends door winkelpersoneel van de Trekpleister aan de Molenstraat in Zundert ontdekt dat er geld mist uit de kassa. De filiaalmanager besluitt om de camerabeelden van de vorige dag te bekijken en ziet iets opvallends. Een man wil een klein product afrekenen. Als de kassalade open gaat legt hij daar een plattegrond op en vraagt de kassamedewerkster op een dwingende manier om hem te helpen. Deze truc past hij twee keer toe, waarbij hij hoogstwaarschijnlijk voor een paar honderd euro aan briefgeld kan stelen. Wij laten deze truc zien en hopen dat iemand de man herkent.

De politie is op zoek naar de identiteit van twee mannen. In deze uitzending zullen we beelden van deze mannen tonen. Wie herkent ze?

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederhemert | 112 alarmeringen Nederhemert | Goedkoop Tanken in Nederhemert | Supermarkten in Nederhemert | Weerbericht Nederhemert