Identiteit verongelukte vrouw A59 bekend

zondag 23 augustus 2015

Drunen - De politie doet onderzoek naar een dodelijk ongeluk op de A59 ter hoogte van Drunen. Het ongeluk gebeurde zondagochtend 23 augustus rond 00.30 uur. De vrouw kwam hierbij te overlijden. Haar identiteit is inmiddels vastgesteld.

Bij de meldkamer kwamen zondagochtend rond 00.30 uur enkelemeldingen binnen dat een vrouw over de A59 ter hoogte van Drunen zou lopen.Agenten gingen direct poolshoogte nemen. Aanrijdende kwam de melding binnen datde vrouw aangereden zou zijn. Ter plaatse werd het stoffelijk overschot van eenvrouw aangetroffen op de snelweg, ter hoogte van afslag Heusden - Wijk enAalburg. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend. Het gaat om een36-jarige vrouw uit Haarsteeg.

Een paar kilometer verderop, richting Waalwijk, trof de politieeen auto op de vluchtstrook aan met daarin een echtpaar uit Dinteloord. De76-jarige bestuurder gaf aan tegen iets onbekends te zijn gebotst. Hij had eenklap gehoord, maar niets of niemand gezien. Zijn auto had schade opgelopen. Deman en zijn vrouw zijn meegegaan naar het politiebureau voor een gesprek enkregen te horen dat op de A59 een vrouw was aangereden. De auto van het echtpaaris in beslag genomen. Getuigen gaven in de loop van het onderzoek aan dat devrouw op het moment van de aanrijding op de rijbaan zat. De politie doet nogverder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederhemert | 112 alarmeringen Nederhemert | Goedkoop Tanken in Nederhemert | Supermarkten in Nederhemert | Weerbericht Nederhemert