Tientallen arrestaties na ongeregeldheden

dinsdag 31 december 2013

Veen - Politiemensen zijn afgelopen nacht rond 00.30 uur op de Grotestraat belaagd door een grote groep personen die met lege flessen en zwaar vuurwerk gooiden. Daarbij werd een ruit van een politieauto vernield.

De politiemensen waren ter plaatse om een veilige werkomgevingte creren voor de brandweerlieden die waren opgeroepen in verband met een inbrand gestoken auto. Aan de vordering om te vertrekken werd niet voldaan. Inplaats daarvan werd geantwoord met nog meer flessen en vuurwerk in de richtingvan de agenten.

65 arrestaties

Hierop voerdede politie een charge uit, waarbij achtrelschoppers werden aangehouden. De rest van de groep vluchtte eenhorecagelegenheid in. Hierop werd besloten om ook die personen aan te houden. Dein totaal circa 65 arrestanten zijn in politiebussen vervoerd en overgebrachtnaar cellencomplexen in de omgeving. Een politieheli werd ter assistentie bijhet incident ingezet.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederhemert | 112 alarmeringen Nederhemert | Goedkoop Tanken in Nederhemert | Supermarkten in Nederhemert | Weerbericht Nederhemert