Politie arresteert vier verdachten gefilmde mishandeling meisje

woensdag 27 augustus 2014

Waalwijk - De politie heeft vandaag, woensdag 27 augustus 2014, vier personen aangehouden die verdacht worden van openlijke geweldpleging. Het gaat om een 15-jarige jongen en drie meisjes (12, 16 en 17 jaar) uit Waalwijk. Zij zouden betrokken zijn geweest bij het mishandelen van een 12-jarig meisje uit Waalwijk op donderdag 21 augustus jl. op een speelveld aan de Gradenboog. Een filmpje waarop deze mishandeling is te zien werd afgelopen weekend onder meer via Facebook verspreid en veroorzaakte veel ophef.

Het slachtoffer heeft dinsdag 26 augustus aangifte gedaan op hetpolitiebureau in Sprang-Capelle. Zij verklaarde dat ze sinds vier maanden ruzieheeft met een meisje. Aanvankelijk beperkte zich dat volgens haar tot schelden,het plaatsen van een vervelende foto op Instagram en andere kleinetreiterpartijen.

Escalatie

Donderdagavond escaleerde de ruzie echter op het speelveld op deGradenboog. Ze hadden daar afgesproken om daar onder vier ogen te praten, maarze werd direct door dat meisje, dat werd aangemoedigd door een groeptoeschouwers, met de vlakke hand in het gezicht geslagen. Ze kwam op de grondterecht waarbij ze door omstanders werd geschopt tegen haar hoofd en schouders.Het slachtoffer liephoofdpijn,een grote bult op haar achterhoofd en eenschramin haar gezicht op. Ook heeft ze spierpijn over haar hele lijf.

Hetze

De politie roept een ieder op in Waalwijk de rust te bewaren engeen acties via de social media te voeren in de richting van met name demannelijke verdachte.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederhemert | 112 alarmeringen Nederhemert | Goedkoop Tanken in Nederhemert | Supermarkten in Nederhemert | Weerbericht Nederhemert