Automobilist aangehouden na inrijden op andere wagen

zaterdag 25 januari 2014

Drunen - Een 26-jarige man uit Drunen is zaterdag 25 januari kort na middernacht aangehouden omdat hij met zijn auto ingereden zou zijn op de wagen van een 28-jarige man uit Waardenburg.

De mannen kennen elkaar en zouden vrijdagavond rond 23.30 uureen conflict hebben gekregen in de woning van de man uit Drunen. Toen de man uitWaardenburg daar wegreed, zou de Drunenaar achter hem aan zijn gegaan. Op deEuropalaan zouden de voertuigen voor de eerste maal tegen elkaar zijn gebotstmaar wel zijn doorgereden. Na een achtervolging, onder meer door een park,raakten de auto's elkaar weer op de Statenlaan. Daar stapten beide bestuurdersuit en zijn weggerend. Toen agenten op de Statenlaan bij de auto's stonden,kwamen de mannen weer terug. De Drunenaar is daar aangehouden en in verzekeringgesteld voor verder onderzoek. Van de andere man is een verklaring opgenomen. Depolitie is nog op zoek naar getuigen van de aanrijdingen en van deachtervolging. Mensen die iets hebben gezien,kunnen zich melden bij de politiein Drunen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederhemert | 112 alarmeringen Nederhemert | Goedkoop Tanken in Nederhemert | Supermarkten in Nederhemert | Weerbericht Nederhemert